<

Нова квартира, замість подарованої тренеру: олімпійській спортсменці з Київщини дали ще одне житло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 26.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
359
/ 1 коментар

Бронзова призерка Олімпіади в Токіо борчиня Ірина Коляденко, яка подарувала отриману від обласної влади квартиру своєму тренеру, матиме власне помешкання у Київській області.

Коли спортсменка зі своїм керманичем відвідали новобудову, де розташоване житло, до них у гості несподівано завітав мер Ірпіня Олександр Маркушин, повідомляє ТСН.

“Це прецедент на всю країну… Наше місто осторонь не стоятиме. Нас підтримали наші підприємці. Ми вручаємо ще одну квартиру. Це вже точно вам”, – сказав мер.

Також Маркушин заявив, що вже завтра на сесії міської ради депутати проголосують за те, щоб виділити борчині та її тренеру по 100 тисяч гривень на ремонт квартир.

Як відомо, борчиня Ірина Коляденко отримала в подарунок від держави квартиру у рідному місті Ірпені за здобуту бронзову медаль на Олімпійських Іграх у Токіо. Дівчина одразу ж подарувала її своєму тренеру Володимиру Яременку, хоча власного житла не мала.

“За всіма моїми перемогами, стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю на протязі восьми років, який мене не тільки тренує, а й завжди був поряд протягом всього часу. Так, було не легко. Ну щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію на які жертви він йшов заради цієї перемоги… хочу сказати своєму тренеру дякую! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили”, – написала Коляденко у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, Ірина Коляденко здобувала бронзову медаль у вільній боротьбі на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Українська плавчиня Єлизавета Мерешко стала чемпіонкою Паралімпійських іграх-2020 у Токіо




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер