<

Подаруйте хлопчику новорічне диво

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 19.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До громадської організації «Фундація розвитку громад» звернулася мати Владислава Білоуса із проханням про допомогу. В її 6-річного сина виявили рак.

Історія хвороби і болю Владислава почалася у лютому 2014 року. Спочатку хлопчик скаржився на болі та накульгування на ліву ногу. Після тривалих обстежень та складної операції хлопчику стає лише гірше. Знов обстеження і невтішний діагноз: остеосаркома метафазу лівої стегнової кістки (рак). У липні Владика госпіталізують у дитяче онкологічне відділення Національного інституту раку для подальшого обстеження та лікування.

Так, суха історія хвороби не може передати спільного болю як самого Владислава, так і його рідних. Зараз дитина потребує постійного спостереження дитячого онколога, постійного контролю за його станом, хіміотерапевтичного та хірургічного лікування у спеціалізованому онкологічному дитячому стаціонарі тощо. Вартість лікування – 100 000 євро. Рідні Владислава не в змозі фінансово забезпечити лікування дитини, тому й просять про допомогу усіх небайдужих.

Можливості сучасної медицини сьогодні здатні робити надзвичайне. Якщо до цього додати ще й психологічний фактор, ймовірність врятувати життя цього хлопчика зростає в рази. Сьогодні кожна небайдужа людина може підтримати Владислава та подарувати йому надію та сили для боротьби з хворобою. У Новий рік та на Різдво відбуваються дива, тож чи відбудеться найдорожче диво у родині Владислава, залежить від нас з вами. Не будьте байдужими!

Перерахувати кошти на лікування Владислава Білоус можна на

рахунок: р/р 26005183707.980  МФО 320478   АБ «Укргазбанк» ЄДРПОУ 37707135
з поміткою «Безповоротна допомога на лікування Білоуса Владислава»

Більш детально дізнатись про цей випадок можна за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 43, тел.0673328802.

Звіти та інша інформація про ВОГО «Фундація розвитку громад» дивіться на офіційному сайті громадської організації: https://vogofrg.org/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер