<

Побили камеру та погрожували вбивством: митники напали на журналістів «Аверсу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 9.05.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Журналістам ТРК «Аверс», які у рамках редакційного завдання навідалися на день народження начальника ПП «Ягодин» Олександра Оникійчука, погрожували вбивством.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», – передають Волинські новини.

Коли журналісти прийшли до ресторану «Лемарк» у селі Світязь Шацького району, де відбувалося святкування, до них застосували фізичну силу, заламали їм руки. Потому забрали телефони та побили камери.

Застосовуючи фізичну силу, їх вивели із території та погрожували вбивстом. На місце події приїхала поліція та швидка.

«Ми намагалися поспілкуватися із посадовцями, але на нас напали агресивно налаштовані чоловіки, які, як відомо, є митниками. Вони побили нашого оператора, побили водія, у якого забрали банківські картки та документи на автомобіль», – розповідають журналісти.

Зі слів журналістки Марії Петручик, поліцейські перегородили машиною виїзд із тероторії готелю, аби присутні на святкуванні не змогли втекти.

Як повідомлялося, 6 травня поляки затримали 500-кілограмову партію бурштину з Волині. За інформацією журналіста Євгенія Плінського, контрабанду пропустили за негласним розпорядженням начальника Волинської митниці Євгенія Шелігацького. Тож журналісти ТРК Аверс у рамках редакційного завдання намагалися поспілкуватися з митниками та розпитати про інцидент.

Детальніше – у сюжеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа