<

Побутова сварка: на Полтавщині чоловік вбив приятеля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 1.11.2020 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Кременчуці 30-річного чоловіка під час сварки вбив приятель. Між загиблим та 27-річним мешканцем оселі виник конфлікт, під час якого потерпілий отримав ножові поранення, від яких помер.

Про це інформує Магнолія-ТВ.

Інформація про виявлення чоловіка з ножовими пораненнями в одній із квартир Кременчука надійшла до правоохоронців від місцевих мешканців та медиків близько 9-ої години ранку, розповіли у пресслужбі поліції Полтавської області.

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Кременчуцького відділу поліції. У вказаній громадянами квартирі поліцейські виявили 30-річного чоловіка без ознак життя, зі слідами насильства.

За попередньою версією слідства, ймовірно, між загиблим та 27-річним мешканцем оселі виник конфлікт, під час якого потерпілий отримав ножові поранення, від яких помер.

Іван Жук, начальник Кременчуцького відділу поліції, повідомив: «За фактом умисного вбивства слідчим поліції Кременчука відкрито кримінальне провадження . Особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця