<

Поблизу Луцька стрілянина: чоловік поцілив із рушниці у родича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 16.01.2016 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Учора 15-го січня, ввечері, в селі Зміїнець Луцького району 36-річний чоловік вистрелив з мисливської рушниці в свого швагра й втік. Поліцейські затримали злочинця.

Потерпілий39-річний місцевий мешканець, з діагнозом вогнепальнепоранення в ділянку черевної порожнини доставлений в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні. На даний час його стан важкийПідозрюваний затриманий та перебуває в ізлоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції – повідомляє Сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння істріляв з гладкоствольної мисливської рушниці свого батька. Зброю він діставіз сейфа в гаражі. Поліція затримала злочинця менше ніж за дві години.

2

Знаряддя злочину вилучили та направли на дослідження у Волинський експертно-криміналістичний центр МВС України. 

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7-ми до 15-ти років. Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер