<

Поблизу Луцька сім’я з трьома дітками отруїлась чадним газом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:07 | 26.03.2021 / Новини / /
Перегляди
82
/ коментарі 2

У селі Прилуцьке вночі 25-го березня сім’я отруїлася чадним газом, матір та трьох неповнолітніх дітей госпіталізували до лікарні.

За попередніми даними, у будинку стався витік газу, – пишуть Волинські Новини, посилаючись на власні джерела.

Інформацію підтвердив заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов. Зі слів лікаря, дійсно, 25 березня до медзакладу доставили жінку з діагнозом отруєння чадним газом. Лікарями була проведена необхідна киснева терапія. Стан жінки нормалізувався. Наразі постраждалу виписали з лікарні. З таким самим діагнозом госпіталізували і трьох дітей, проте їх доставили до дитячої лікарні.

Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося по коментар до пресслужби «Волиньгазу». Там повідомили, що у селі Прилуцьке Ківерцівського району у приватному будинку фахівці аварійно-диспетчерської служби 104 провели заміри газоаналізатором. Концентрації природного та чадного газу не виявили. Тяга у димовентиляційних каналах була.

Тому працівники газової служби не пов’язують цей випадок з використанням газу в побуті.




коментарів: 2
  1. А чому не проводяться регламентовані огляди газових приладів та систем,все переклали на особисту відповідальність домогосподарств, тому і почастішали такі випадки. Облгази порозділяли свої функції, все перевели на чималу оплату з кишені споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер