<

Побачив підопічну в халаті та почав чіплятися: поліція прокоментувала скандал із тренером з Горохівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 16.03.2021 / Новини / /
Перегляди
8
/ коментарі 2

У відділі комунікації поліції Закарпатської області повідомили подробиці затримання тренера з боксу горохівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Про це йдеться повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Зазначають, що 13-го березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера. 

Поліцейські з’ясували, що потерпіла проживала у готельному номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. За словами свідків, на їхні крики він не реагував. 

Тоді поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку. 

Окрім цього слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному на період досудового розслідування запобіжного заходу. Сьогодні слідчий суддя розглянув клопотання та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.




коментарів: 2
  1. То ви кажете дівчата на турнір по боксу чи по бальним танцям поїхали?
    Вони вчотирьох не могли йому з восьми рук башку на місце поставити, а те шо нижче положити?
    Певно перший раз дівчата з дому кудись виїхали. Наступного разу будуть діяти рішучіше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер