<

По $500 з кожного. Оперативник з Одеси «кришував» наркобізнес

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 18.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах оперуповноваженого кримінального розшуку одного з районних відділів Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Співробітники спецслужби встановили, що поліцейський вимагав гроші від місцевих наркозалежних осіб за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання та збут наркотиків. Вартість своїх «послуг» зловмисник оцінював біля $500.

Правоохоронці затримали поліцейського на одній з центральних вулиць Одеси після одержання частини чергового хабара розміром $400 у гривневому еквіваленті. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності. Заходи з викриття незаконних дій поліцейського проводились під процесуальним керівництвом прокуратури.




один коментар
  1. Підкажіть, може хтось в курсі де зараз той “поліцейський”, який будучи п’яним за кермом вбив людину на вулиці Шахтарській? Щось все навколо нього затихло. Може вже випустили? Якраз майже рік минув від того вбивства. Хтось знає чи покараний вбивця-поліцейський?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер