<

По 200 тисяч гривень: допомогу родинам загиблих у катастрофі літака МАУ виплатять протягом тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 16.01.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
236
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів упродовж тижня виплатить родинам загиблих внаслідок катастрофи літака компанії “Міжнародні авіалінії України” в Ірані громадян України по 200 тисяч гривень допомоги.

Водночас прем’єр-міністр наголошує, що Україна наполягає на компенсаціях від уряду Ірану через усі дипломатичні канали та міжнародні органи юрисдикції, – пише УНІАН з посиланням на допис прем’єр-міністра Олексія Гончарука у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, держава надасть всебічну підтримку, зокрема юридичну та фінансову, родичам та близьким загиблих в авіакатастрофі в Ірані.

“Уряд протягом тижня виплатить родинам загиблих громадян України по 200 тисяч гривень допомоги. Одноразова матеріальна допомога від держави з резервного фонду буде надана до отримання родинами всіх страхових виплат.

Ми проконтролюємо належне здійснення страхових виплат відповідно до Монреальської конвенції. Для кожної родини загиблого українця передбачено виплати в розмірі 250 тисяч СПЗ (спеціальні права запозичень), що становить приблизно $345 000″, – наголосив Гончарук.

Водночас він підкреслив, що Україна наполягає на компенсаціях від уряду Ірану через усі дипломатичні канали та міжнародні органи юрисдикції.

“Жодні компенсації не втамують болю від трагедії. Проте ми відстоюємо справедливість”, – додав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер