<

ПЛР-тести не виявили коронавірусу у володимирчан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 2.04.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Проби усіх експрес-тестів на коронавірус мешканців Володимира-Волинського були відправлені на ПЛР-тестування в місто Луцьк для остаточного підтвердження. Згідно з проведеною діагностикою випадків позитивних результатів тестів не зафіксовано.

Матеріали експрес-тестів на коронавірус жителів Володимира, котрі пройшли таке тестування, були надіслані для проведення ПЛР-діагностики, яка остаточно показала, що уражених вірусом серед них немає, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

ПЛР-тестування – це лабораторне тестування методом полімеразної ланцюгової реакції, що дає можливість достовірно встановити як наявність, так і відсутність коронавірусу в людини, навіть до початку прояву симптомів.

Нагадуємо, що якщо під час самоізоляції у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, ін. – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103» та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей та можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Станом на 1-ше квітня 16 мешканців Володимира-Волинського пройшли експрес-тести на коронавірус. Результат усіх тестів негативний. Також у Володимирі очікували на результати ще 3 ПЛР-тестів для діагностики коронавірусної інфекції.

Станом на ранок 2-го квітня у Волинській області офіційно підтвердили 10 випадків захворювання на коронавірус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця