<

Платники податків Володимира-Волинського за січень поповнили бюджет на понад 26 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 5.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Платники податків, які перебувають на обліку в Володимир – Волинській ОДПІ, в січні 2016 року поповнили бюджет на 26,8 мільйона гривень

За січень 2016 року платники податків міста Володимира – Волинського, Локачинського та Володимир – Волинського районів сплатили до Зведеного бюджету 26,8 мільйона гривень, що на 16,3 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року,- інформує Володимир – Волинська ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області.

Зокрема, платники інспекції в січні цього року спрямували до Державного бюджету 13,8 мільйона гривень,що на 10,9 мільйона гривень більше, ніж за згадуваний період минулого року .

За цей же час місцеві бюджети отримали 13,0 мільйона гривень. Додатково до місцевих скарбниць надійшло 3,7 мільйона гривень.
Щодо головних бюджетоформуючих платежів, за рахунок яких поповнюються місцеві бюджети, то податку з доходів фізичних осіб надійшло – 9,1 мільйона гривень, плати за землю – понад 1 мільйон гривень, єдиного податку – 1, 2 мільйона гривень.

«Такі результати досягнуті, перш за все, за рахунок висококваліфікованої, сумлінної та напруженої роботи працівників інспекції та наших партнерів – платників податків, надходження від яких зростають», – зазначив начальник Володимир-Волинської ОДПІ Ігор Пакулець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер