<

Платники податків міста Володимир-Волинський вже відзвітувалися про 7 мільйонів гривень доходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 1.04.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Більше ста громадян – мешканців м. Володимир-Волинський подали податкові декларації про отримані доходи у 2015 році.

Із 109 декларантів  майже тридцять визначили до сплати 130 тисяч гривень платежів до бюджетів всіх рівнів. Решта декларацій подано з метою отримання податкової знижки , – інформує Володимир – Волинська ОДПІ.

«Саме протягом квітня ми очікуємо найбільшу кількість громадян, котрі подадуть декларації про отримані в минулому році доходи, з яких не було сплачено ПДФО і військовий збір. Тим же, хто вже виконав свій конституційний обов’язок, подав декларацію і, відповідно, зробив свій індивідуальний внесок в добробут нашої країни, висловлю щиру вдячність», – зазначає в.о. начальника Володимир-Волинської ОДПІ Оксана Левчук.

Вона підкреслила, що для європейських краї декларування доходів – звична практика, завдяки якій країни ЄС досягли високого рівня розвитку.

«Отож, запрошуємо громадян не зволікати з поданням декларації та не відкладати на останні дні візит до податкової. Щоб не створювати черг та незручностей, особливо в останні дні місяця, запрошую наших платників якомога раніше звернутися в ОДПІ за місцем податкової адреси з питань декларування доходів. Наші фахівці наддадуть усі необхідні роз’яснення», – наголосила Оксана Левчук.

Загалом протягом січня-березня 2016 року фахівці Володимир-Волинської ОДПІ надали консультації та прийняли 193 декларації від громадян. Загальна сума задекларованих громадянами, котрі обслуговуються у Володимир-Волинській ОДПІ, доходів перевищує 7,7 мільйона гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер