<

Після піврічного полону додому повернувся боєць 51 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 27.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

26 лютого додому після піврічного полону повернувся військовослужбовець 51-ої бригади Тарас Ткачук. Його, і ще трьох українських бійців, обміняли на загиблих бойовиків. Операцію організували колишні воїни-афганці.

Чи не на кожному перехресті у Луцьку патріотична молодь перепиняла авто, що везло в рідний Рожищенський район звільненого з полону військовослужбовця. Адже Тарас Ткачук один із тих, кого бойовики найдовше протримали у полоні. Усе через військову спеціальність. Сам хлопець зазначає, що його кілька разів “знімали” з автобуса під час попередніх обмінів полоненими, – пише Громадське.Волинь

У серпні Тарас і Ігор Ткачуки потрапили в Іловайський котел. Батьки втратили зв’язок із синами. Ігор знайшовся і повернувся додму на ротоцію. Тараса взяли у полон російські військові. Згодом вони передали його бійцям так званої ДНР.

«Спочатку було важко, були поранення, не вистачало їжі. Але згодом волонтери почали привозити нам їжу», – каже хлопець.

Тарас переконує, що з них не знущалися. А рідні розповідають, що саме з відео викладених в інтернеті довідались, що їхній Тарас живий. Щоправда у сюжетах російського телебачення Тараса Ткачука називали мешканцем Хмельниччини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер