<

Підвищення обороноздатності – завдання номер один

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:55 | 3.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко провів нараду у режимі відеоселектору щодо питань підвищення обороноздатності країни. В регіональних студіях – члени штабу для координації виконання робіт із будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави.

Нагадаємо, що на тернах Волині, як і в інших куточках країни, відповідну структуру створили на виконання доручення Президента України Петра Порошенка та рішень уряду у рамках підвищення обороноздатності країни, – відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Під час наради обговорили питання координації дій між облдержадміністрацією, Міністерством оборони України, підрядними організаціями щодо зведення інженерних споруд на сході України.

Як повідомлялося раніше, до складу штабу увійшли представники облдержадміністрації, головного управління Державної казначейської служби України в області, силових структур, бізнесу. Очолив штаб голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер