<

Підсумки четвертої хвилі мобілізації на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 27.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині закінчилась четверта хвиля мобілізації, яка тривала протягом 90 днів. За цей час до війська відправились  майже дві тисячі військовозобов’язаних волинян.

Про це стало відомо під час брифінгу заступника голови ОДА Бориса Кондратюка та виконувача обов’язків військового комісара Романа Кулика, – пише Громадське.Волинь.

Волинська область виконала план четвертої хвилі мобілізації на 82%:  на 90% з мобілізації офіцерів та на 60% із запланованої поставки техніки.

«Четверта хвиля мобілізації складалася з двох етапів: перший з 19 січня по 30 березня, і другий – з 10 лютого по 19 квітня. У Волинській області мобілізація пройшла на 82 відсотки по особовому складу і 60 відсотків по техніці», – заявив Роман Кулик.

За словами військового комісара, порівняно з попередніми хвилями мобілізації, четверта хвиля відрізнялась тим, що починалась з проведення медичних оглядів. Також, мобілізовані бійці, перед відправкою на передову, проходили навчання на полігонах та навчальних центрах.

«Департамент соціального захисту розробляє памятку мобілізованим учасникам АТО та членам їх родин. Ми дамо її кожному демобілізованиму. Тут є вся інформація, яка може бути їм корисна», – зазначив радник голови Волинської ОДА Борис Кондратюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер