<

Підрозділи сепаратистів 94 рази відкривали вогонь по українських позиціях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 24.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу, 23 березня, підрозділи сепаратистів 94 рази відкривали вогонь по українських позиціях.

Троє військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється… Порушуючи чинні домовленості, російсько-окупаційні війська обстрілювали українських захисників зі зброї калібром понад 100-мм. Вогневі контакти відбувалися уздовж всієї лінії розмежування”, – йдеться в повідомленні.

Так, на донецькому напрямку протягом доби більше вогневих ударів ворог завдав по позиціях під Авдіївкою і шахтою Бутівка, обстрілюючи їх з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82-мм і 120-мм. Зі ствольної артилерії калібру 122-мм противник вів вогонь по захисниках Зайцевого.

На маріупольському напрямі епіцентром вогневих протистоянь продовжує залишатися Широкине. По позиціях морських піхотинців ворог вів вогонь з гранатометів, зенітної установки, мінометів калібру 120-мм, танка, РСЗВ Град-П.

Захисників Мар’їнки обстрілювали з танка, мінометів калібру 120-мм і 82-мм. Поблизу Красногорівки зафіксовано застосування мінометів калібру 120-мм і артилерійських систем калібру 122-мм, а в районах населених пунктів Водяне і Новотроїцьке вівся вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

На луганському напрямку з мінометів калібру 120-мм і великокаліберних кулеметів були обстріляні українські позиції в Новозванівці, а з гранатометів різних систем і кулеметів – позиції поблизу Кримського, Попасної і Новотошківки.

“Щоб знизити вогневу активність противника, українські воїни неодноразово відкривали вогонь”, – зазначили в штабі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок