<

Підприємця з Ківерців двічі зловили на продажі фальсифікованого алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:01 | 13.11.2021 / Новини / /
Перегляди
603
/ Коментарі відсутні

Волинські податківці двічі спіймали підприємця з Ківерців на незаконному продажі алкоголю та цигарок.

За допущенні порушення закону при реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів до підприємця застосовано 207 тисяч гривень штрафних санкцій, – інформує управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області.

Під час перевірок у серпні поточного року в двох господарських одиницях цього СГД виявлено 1325 пачок тютюнових виробів та 103 пляшки коньяку та горілки, що були марковані марками акцизного податку з ознаками підробки.

Тож за результатами цих перевірок до підприємця застосовано фінансових санкцій на 62,9 тис. грн, а фальсифіковані підакцизні товари вилучили поліцейські.

Але згодом податківці отримали інформацію від Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР НП України про можливу подальшу протиправну діяльність цього ж підприємця.

Під час повторних перевірок, що були проведені в листопаді цього року, було встановлено факти реалізації лікеро-горілчаних виробів, що містять марки акцизного податку з очевидними ознаками підробки, а також інші порушення вимог закону. Тож поліцейські знову вилучили алкогольні напої та тютюнові виробів, що були марковані підробленими марками акцизного податку.

Загалом за результатами проведених фактичних перевірок господарських одиниць вказаного суб’єкта в м. Ківерці застосовано фінансових санкцій на загальну суму 206,8 тис. грн.

Співробітники ГУ НП у Волинській області вилучили з незаконного обігу 1371 пачку тютюнових виробів та 134 пляшки алкогольних напоїв, котрі не містили марок акцизного податку встановленого зразка.

На підставі зібраних за результатами проведених фактичних перевірок торгових об’єктів вищезазначеного СГД в Ківерцях матеріалів правоохоронці зареєстровали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.199 Кримінального кодексу України.

Стаття передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер