<

[ОНОВЛЕНО] Підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної залишено під вартою до грудня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:55 | 19.10.2016 / Новини / /
Перегляди
22
/ коментарів 6

Луцький міськрайонний суд Волинської області не змінив запобіжного заходу щодо підозрюваного у вбивстві неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної Назара С. та продовжив перебування під вартою до 16-го грудня.

Таке рішення прийняв суддя на засіданні 18-го жовтня. “З метою забезпечення виконання процесуальних рішень суд постановив клопотання старшого слідчого про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до чотирьох місяців, тобто до 16.12.2016 задовільнити у повному обсязі” – сказав суддя.

Адвокат Назара, Віктор Шостак, вважає таке рішення несправедливим, а арешт хлопця рахує рівносильним відбуванню покарання.

Нагадаємо, що 30-го серпня відбувалося судове засідання у Апеляційному суді Волинської області по цій справі.

img_8518
img_8508
img_8502
img_8499
img_8493
img_8488
img_8484
img_8477
img_8476




коментарів: 6
  1. Не мєнти….а мусора.на всякви падок коли Лесь буде звітувати перед Чобітом у своєму маразмі і гріховності.
    Мусора!!1 кайтесь у своєму бєспределу… невже не помічаєтете відлік часу..Деканоїдзе і Авакян на вас болт поклали.У вас немає інстинкту самозбереження. Думаєте Шпига щось порадить …гляньте на його фейс…воно зневірене у власних амбіціях…
    Час йде ….МАЙДАН гряде…

    • До слова, Лесь вже звітувався перед депутатами і мером.
      І проявив себе з непоганої сторони.
      А пану Мартинюку пора би вже якось визначитись на офіційному рівні, а то досі без паспорту, без роду, без племені.
      Може він і не Василь Мартинюк, а якийсь агент ФСБ?

  2. Прямі доказ-це відеокамера на териконі? Невже не вистачає доказів: сімка, хінка. яка їх трьох бачила, Якщо він не причетний до злочину, чому не хоче сказати-хто ще був там Не могла дитина бітись головою об каміння ( 17 травм голови вдумайтесь в це. а головні кістки одні з найміцніших в організмі людини) Це ж якою жорстокістю потрібно було бити. Чому детектор ( поліграф) не проходить Максим?Вони ж обидва підозрюванні Назар побив кулаки в СІЗО Звичайно він злиться -все пішло не так як планувалось Дуже великого розголосу набула ця справа І він один буде відповідати за обох А взагалі, чому батьки Каті не звернуться до громади міста. в якому зараз проживає Максим Чому не розкажуть в чому зараз підозрюється їх “сусід”? Напишіть відкритого листа навіть через інтернет Всіма способами старайтесь знайти
    вбивцю Таке не можна прощати

  3. Якби не був винен -братик аж бігом був би в Нововолинську! А так-сестра на сестру положила-свого виродка рятує! Пора *колотись*і за свою *шкуру* думати.Хай посидить під слідством до повноліття-а потім по повній програмі….І інші *херої* хай дивляться. А про листа ідея непогана,але краще звернутись громадою до громади. Молодь,зберіться і запишіть відеозвернення і відправте в мерію міста .де він проживає.Є і кращі варіанти-запитуйте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер