<

Підносять воду та облаштовують укриття: волиняни допомагають далекобійникам, які стоять у черзі перед «Ягодином»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 13.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
292
/ Коментарі відсутні

На «Ягодині» представники місцевої державної влади та органів самоврядування Волині допомагають далекобійникам, які стоять у черзі на перетин кордону біля пункту пропуску.

Питну воду для далекобійників досталяють працівники “Ковельводоканалу”, повідомляють у фейсбуці Волинської митниці.

Допомагають водіям і рятувальники 24-о Державного пожежно-рятувального поста села Старовойтове Ковельського району, які безкоштовно підвозять бутильовану воду та допомагають з іншими проблемами.

Завжди відгукуються на необхідність залатати пошкоджені фурами вибоїни волинські автодорожники. Постійно врегульовує негаразди побуту в автокабінах Вишнівська громада Ковельського району, а нещодавно – облаштувала тимчасові укриття на випадок повітряної тривоги.

“На Волинській митниці акредитовано понад 5 тисяч учасників зовнішньо-економічної діяльності з усіх (крім АР Крим) регіонів України. Їхню продукцію доставляють до іноземних партнерів міжнародні перевізники. Асоціація (АсМАП) об’єднує понад три тисячі операторів, які використовують для перевезень вантажів понад тридцять тисяч ТЗ.

Від учасників ЗЕД, тисяч далекобійників, що нині стоять у чергах на західному кордоні та від колективу митниці дякуємо представникам місцевої державної влади та органам самоврядування Волині за постійну та вчасну допомогу, за оперативне вирішення викликів воєнного стану та надійне партнерство”, – йдеться у подячному дописі митників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер