<

Підлили алкоголь: двох українців звинувачують у зґвалтуванні 18-річної польки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 6.01.2021 / Новини / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

За звинуваченням у зґвалтуванні 18-річної громадянки Польщі суд заарештував 26-річного громадянина України. Ще один українець перебуває під наглядом поліції. Злочин стався у Глівіцах у новорічну ніч.

Прес-секретар поліції Глівіце, Марек Сломський сьогодні, 5 січня, заявив, що злочин стався під час новорічної вечірки в одній з квартир. У заході взяли участь троє добрих знайомих — дівчина, громадянка Польщі, та двоє українців, – повідомляє Іnpoland.

“За клопотанням поліції та прокурора суд заарештував 26-річного громадянина України, який у своїй квартирі шляхом хитрощів зґвалтував 18-річну місцеву жительку. Другий із винних, також українець, віком 27 років, зараз перебуває під наглядом поліції” – додав Марек Сломський.

Зважаючи на характер справи, поліція не розголошує жодних додаткових деталей. За неофіційною інформацією, постраждала повідомила, що чоловіки підлили їй алкоголю, а потім скористалися її станом.

Відповідно до Кримінального кодексу, кожен, хто спричинив статевий акт насильством, незаконною погрозою або обманом, підлягає позбавленню волі на строк від 2 до 12 років.

У справі ведеться слідство, яке й має з’ясувати всі обставини події.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця