<

Підліток у Рівному зґвалтував 12-річну дівчину та поширив відео в інтернеті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 5.06.2020 / Новини /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

У Рівному 14-річний підліток зняв та поширив відео, де ґвалтує свою 12-річну подругу у під’їзді багатоповерхівки.

Ролик побачила не лише вся школа, а й рідні дівчинки: малолітньому кривднику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, – пишуть Факти.

За словами учнів школи, хлопець знімав відео для того, аби довести, що він справді зустрічається із семикласницею.

“Він те відео скидав всім. Хвалився, казав, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали один одному. Але ми всі шоковані. Дівчинка навчається у 7 класі”, – розповіла одна із учениць школи.

Правоохоронці розповіли, що 14-річний хлопець познайомився зі своєю жертвою в соціальній мережі Instagram, а за декілька днів вони вирішили зустрітися вживу. Однак своєї вини юнак не визнає.

“Факт розповсюдження відео був, наразі у Рівненському відділі поліції наявне кримінальне провадження по факту розповсюдження відео. Про те, чи наявні елементи порнографічного характеру, встановить експертиза”, – повідомила прокурор Рівненської місцевої прокуратури Ілона Ютовець.

І хоча підозрюваний у зґвалтуванні школярки й сам неповнолітній, однак він уже досягнув віку кримінальної відповідальності. Якщо його вина буде доведена у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер