<

Підліток у Харкові на вулиці жорстоко побив дівчину: ніхто не заступився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 12.06.2021 / Новини / /
Перегляди
912
/ коментарів 17

В одному з дворів Харкова 11 червня 16-річний юнак жорстоко відгамселив свою подругу. За дійством спостерігали їхні друзі, але ніхто з них не наважився заступитися за дівчину.

Як відомо, внаслідок побиття дитина отримала численні травми, зокрема кривдник зламав їй ніс. Зараз 14-річна дівчинка перебуває вдома під наглядом матері. Від госпіталізації вони відмовилися. За словами матері Любові, дитина налякана, – повідомляє Канал 24.

Вона відчуває страх та біль,– сказала мама.

Вона додала, що дізналася про інцидент випадково, коли побачила відео побиття. Жінка працює якраз неподалік місця події. Як сказала Любов Терещенко, її дитина була знайома з кривдником. Цього разу він накинувся на неї з кулаками через те, що дівчина підвищила на нього голос.

Тепер на дитину чекає реабілітація та спілкування з психологом. Любов сама виховує дитину, вони є переселенцями з Донбасу.

Мати постраждалої вже звернулася до правоохоронців. Тепер справу розслідуватимуть слідчі поліції, прокурор і суд. Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко наголосив, що хлопцю “доведеться відповісти й перед законом та отримати судимість”.

Юнак бив 14-річну дівчину руками та ногами в обличчя, груди та живіт. За дійством спостерігали друзі постраждалий, однак вони не намагалися заступитися за неї. Як пояснили мами дівчини, все через те, що вони бояться його.

Увага! Відео 18+

Згодом у мережі з’явилося відео вибачення нелюда перед своєю жертвою. Стоячи на колінах, він неохоче просить вибачення у постраждалої та інших дівчат.




коментарів: 17
  1. покоління росте, справді приголомшує, а це лише 16 років і вже покидьок, в голові пусто

  2. Стерилізуйте юного бандерівця і киньте у погріб на дня чотири.
    Якшо виживе, то вже буде іншою людиною!

    • То скоріше юний москалик… Як там у них:”бьёт, значит любит”… Багато цього идла ще на Українській землі лишилось

      • ага, залишилось, завдяки чому ти, трехчлен, ще не в середньовіччі… але скоро там будеш…

        • Мы не в середньовіччі саме тому, що пробуєм віддалитися від Московії, де до цього часу 70% туалетів в країні-очкові сортири(і це в 21му столітті)

          • дякуй маскалям, шо вони тобі квартири з туалетами побудували… ти до речи не CoolFace ? той рік тому пішов рахувати, скільки квартир з туалетами кляті комуняки в новіку побудували, й до цього часу не повернувся, чи втонув в якомусь з туалетів, чи ніяк перерахувати не може.. хвилююсь за нього :((

    • Бандерівці воювали за незалежність України ,а ось такі як ти і творять таке свавілля як цей покидьок з Харкова .

      • Бандерівці воювали і перемогли – шо ми всі навколо себе і бачимо. Але кінец буде як і раніше – кожен хто заслужив отримае свою Одесу-45. і путін буде ні до чого, хе-хе

          • хочу дивитись зблизька, як ти будеш відповідати перед народом за ваши досягнення… в партері , так би мовити, хе-хе…

  3. Ти або з луни спустився, або народився після розпаду серсер. Тоді всякого такого, і ще гіршого було дуже багато, просто писати про таке було заборонено.

    • угу, я ж в новику не жив при советах, тому тобі одразу повірив… було всякого, маргинали вічни, але сьогодні це вже буденність..

  4. Воспитали погано, хай приїде в Полтаву і перед мною підніми руку на жіночий Пол, травмпункт його ждав би зразу. Це не хлопець, це не мужчина який поважає цінності життя, це гнида, тварь яку треба воспитувать довго і нудно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер