<

Під вантажівкою на Дніпропетровщині обвалився автомобільний міст

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 21.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

20-го травня на Дніпропетровщині обвалився автомобільний міст через затоку Каховського водосховища. Сталося це, коли ним їхала вантажівка.

Про це повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій області, – передає Hromadske.

На фото з місяця події видно, що вантажівка не впала у воду і зависла над обривом. Рятувальники зазначають, що ніхто не постраждав.

Міст довжиною 120 метрів і висотою — 5 метрів. Обвалилася одна з його секцій довжиною 20 метрів. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

В Укравтодорі переконують, що заїзд на міст був дозволений лише транспортним засобам вагою менше як 10 тонн. Обмеження швидкості — до 30 км/год. Наразі з’ясовують, чи водій вантажівки, який їхав мостом, не порушив цих правил.

Водночас поліція організувала об’їзд автотранспорту через село Старозаводське Нікопольського району. Причину руйнування мосту встановлюють.

Правоохоронці повідомили, що за цим фактом порушили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367(службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) та ч.1 ст.291(порушення чинних на транспорті правил).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа