<

Під ОП у Києві ночували мітингувальники, які вимагають не здати Україну під час «нормандського саміту»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 9.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

9-го грудня під Офісом президента триває акція “Варта на Банковій” з вимогою до президента Володимира Зеленського не допустити здачі національних інтересів держави на переговорах лідерів країн “Нормандського формату” в Парижі.

Про це інформує Українська правда.

Частина з тих, хто прийшов на акцію в неділю ввечері, ночували в наметах, розбитих перед будівлею Офісу президента.

Вранці 9 грудня до місця проведення акції почали прибувати люди. Вони планують продовжувати акцію до кінця саміту “нормандської четвірки”.

Урядовий квартал охороняють бійці спецпідрозділу поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Обстановка в районі проведення акції спокійна.

Нагадаємо, орієнтовно о 16:00 (за Києвом) 9 грудня о Парижі розпочнеться зустріч лідерів країн “нормандського формату” (Україна, Німеччини, Франції та РФ).

8 грудня на Майдані Незалежності пройшла акція “Червоні лінії для Зеленського”, учасники якої хотіли окреслити “червоні лінії” для президента перед зустріччю “нормандської четвірки”.

З 19 години 8 грудня на Банковій розпочався  мітинг, учасники поставили кілька наметів і сцену, який триває досі. 




коментарів: 2
  1. до чого тут “нормандські саміти”, якісь “червоні лінії” і т.д. …всі прекрасно розуміють ,що одна “шоколадна нечисть” рветься до влади і йому вже начхати через яку “гору трупів” треба перелізти….резистентність до чужого горя в нього від народження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер