<

Під Офісом Президента у Києві чоловік намагався себе підпалити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 26.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

26-го лютого чоловік спробував підпалити себе під Офісом Президента у Києві. Його забрала “швидка” у чоловіка діагностували легкі опіки.

Поліція встановлює особу чоловіка. В ОП кажуть, що він мешкає на Сумщині та мав проблеми з місцевою владою, – повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Як відомо, 26-го лютого під Офісом президента відбувався мітинг медичних.

“За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу президента, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу”, – додали в ОП.

Чоловіка забрала карета швидкої допомоги.

Речник президента Юлія Мендель додала, що відділ звернення громадян ОП “вирушив на зустріч із чоловіком, який вчинив самопідпал, аби з’ясувати питання, до яких він хотів привернути увагу.

Як повідомляє поліція Києва, чоловік облився невідомою речовиною та підпалив себе. Правоохоронці, котрі забезпечували правопорядок під час акції, загасили полум’я та надали потерпілому первинну медичну допомогу. Постраждалого з опіками госпіталізували для надання медичної допомоги. Правоохоронці встановлюють мотиви такого вчинку. 

Подія зареєстрована в Печерському управлінні поліції. Встановлюються особа потерпілого і обставини та мотиви такого вчинку. 




один коментар
  1. Це шось з тієї серії, типу повісився за руку, бо як за шию, то нема чим дихати.
    Постанова, тільки нашо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок