<

Під Одесою знайшли вбитою 14-річну дівчинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 3.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

3-го листопада на території Лиманського району Одеської області виявлено тіло 14-річної мешканки Суворовського району Одеси з ознаками насильницької смерті.

Про те, що донька вдень пішла з друзями гуляти і не повернулася, поліцейським 2-го листопада ввечері повідомила її мати, – пише УНІАН з посиланням на поліцію Одеської області.

На пошуки було орієнтовано весь особовий склад поліції. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок руху підлітка, а також розшукали й опитали осіб, з якими вона була вчора.

«Ті розповіли, що всі разом відпочивали за межами міста, а потім вона кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з їхньої ж компанії. Не дочекавшись їх повернення, решта друзів роз’їхалися по домівках. Пошуки тривали всю ніч. Сьогодні вранці її тіло без ознак життя було знайдено в лісосмузі», – повідомили в главку.

Крім того, поліцейські встановили особу хлопця, з яким, за словами товаришів, вона «відокремилася» від компанії. Проводяться заходи щодо його розшуку.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і кінологи зі службовими собаками. За фактом умисного вбивства неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Встановлюються обставини трагічної події та особа, яка вчинила злочин. Раніше в поліції повідомили про зникнення місцевої жительки Дарини Дробот, 2005-го року народження, яку розшукують співробітники Суворовського відділу поліції Одеси. Як підтвердили журналістам у поліції, саме її виявлено вбитою 3-го листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер