<

Під обстрілом у Києві загинула російська журналістка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 24.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
448
/ коментарі 2

23-го березня в Києві під обстрілом загинула журналістка російського інтернет-видання The Insider Оксана Бауліна.

“Вона знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці і потрапила під новий ракетний обстріл. З нею загинув ще один цивільний, двоє супроводжуючих її людей поранені і госпіталізовані”, – про видання повідомило на своєму сайті, – передає УНІАН.

Зазначається, що до приходу в The Insider Бауліна працювала у “Фонді боротьби з корупцією” – некомерційному фонді, створеному опозиційним російським політиком Олексієм Навальним, якого 22 березня суд засудив до 9 років колонії.

Після внесення ФБК до списку екстремістських організацій журналістка змушена була виїхати з Росії. Як кореспондентка Оксана вирушила в Україну, де зробила кілька репортажів зі Львова та Києва.

“The Insider висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Оксани. Ми продовжимо висвітлювати війну в Україні, зокрема й такі військові злочини росії як невибіркові обстріли житлових районів, де гинуть мирні жителі і журналісти”, – написало видання.

Останній пост Бауліної на її сторінці у фейсбуці датовано 5 березня.

“10-й день війни. У мене немає для всіх нас інших підбадьорюючих слів, крім цих”, – написала журналістка, опублікувавши фото плаката із зображенням посмертної маски Йосипа Сталіна і написом: “Помер той. Помре і цей”.




коментарів: 2
  1. Цікаво, її батько чи дядько не працює токарем на якомусь з заводів, де виготовлялася душегубська гармата?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа