<

Під Луцьком «накрили» підпільний цех з виготовлення та реалізації сурогату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 6.06.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Податкова міліція ліквідувала у Луцькому районі підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю. Фальсифікат виготовлявся в антисанітарних умовах. Крім того «бізнесмен» здійснював незаконну реалізацію тютюнових виробів без акцизних марок.

Про це інформує прес-служба фіскальної служби Волинській області.

Встановили, що житель Луцького району організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю. Підпільний цех останній обладнав в гаражному приміщенні власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося у вкрай неприйнятних антисанітарних умовах.

Виготовлена таким чином горілчана та коньячна продукція розливалася у підготовлені пластикові пакети “bag-in-box” і призначалася для реалізації в торгових точках Луцька та Луцького району. Поряд з цим, «підприємливий бізнесмен» здійснював незаконну реалізацію тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

Правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 13 000 пачок тютюнових виробів, 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, 1 000 літрів готових до реалізації лікеро-горілчаних виробів, а також обладнання, що використовувалося для виробництва фальсифікату. Крім того, вилучили 3 транспортні засоби, якими здійснювали транспортування підакцизних товарів з метою їх незаконної реалізації.

Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить близько 1,5 мільйона гривень.

Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії та вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер