<

Під Києвом стався вибух у житловому будинку, постраждалий випав з вікна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 14.12.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

14-го грудня у місті Фастів Київської області стався вибух газу у багатоквартирному будинку по вулиці Семена Палія.

Вибух був в в одному з під’їздів, попередньо, на четвертому поверсі п’ятиповерхового десятипід’їздного житлового будинку (70 квартир, зареєстровано 166 мешканців) стався вибух (ймовірно побутового газу) без послідуючого горіння, повідомляє ДСНС Київської області.

Вибухом зруйновано конструктивні елементи квартир одного під’їзду з третього до п’ятого поверхів. Постраждала 1 особа. Евакуйовано з під’їзду будинку близько 10 осіб.

Будинок повністю відключений від електро-, газо- та теплопостачання. Підготовлено 100 місць (у двох лікарнях та ліцеї) для тимчасового проживання відселених мешканців будинку.

Розгорнуто пункт обігріву. Співробітниками поліції здійснюється охорона квартир будинку та громадського порядку.

На час проведення пошуково-рятувальних робіт обмежений доступ мешканців до квартир будинку. До проведення пошуково-рятувальних робіт всього залучено 193 чол. та 41 од. техніки, у тому числі від ДСНС залучено 90 чол. та 23 од. техніки, в тому числі кінолог з собакою.

Постраждалий отримав травму в результаті падіння з 5-го поверху будинку, – повідомляє головне управління Національної поліції в Київській області.

“Наразі встановлено, що від вибуху постраждав чоловік. Він випав з 5-го поверху будинку, в результаті чого отримав травму ноги”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа