<

Під Києвом пограбували будинок нардепа: чоловіка і його дружину зв’язали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 3.05.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Під ранок 3 травня четверо невідомих у масках скоїли розбійний напад на будинок народного депутата фракції “Народний фронт” Павла Пинзеника під Києвом, заволодівши значною сумою коштів в іноземній валюті.

Про це повідомляє Обозреватель. Згідно з отриманими даними, у будинок увірвалися четверо людей у тактичному одязі (чорний колір і хакі) та балаклавах. Цю інформацію пізніше підтвердили в ГУ НП в Київській області.

Передперегляд(відкривається у новій вкладці)

“Заявника і його дружину на другому поверсі злочинці зв’язали й змусили відкрити сейф. Під загрозою пістолета з сейфа вкрали 40 тис. дол. і 20 тис. євро, також вкрали інше майно, телефони”, – розповіли джерела.

За інформацією поліції, інцидент стався під ранок п’ятниці.

“Четверо невідомих у балаклавах проникли в будинок в Глевасі Васильківського району і під загрозою насильства заволоділи грошовими коштами в іноземній валюті, після чого втекли”, – розповіли в прес-службі.

У главку додали, що зловмисники зв’язали чоловіка і жінку, які перебували в будинку. Разом з тим, в прес-службі не уточнили, чи є потерпілими сам Пинзеник і його дружина.

Нардеп уже написав заяву в поліцію. Відомо, що один зі злочинців розмовляв грузинською мовою.

Наразі на місці працює оперативно-слідча група, кінологи. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер