<

Під час застілля волинянин вбив свого односельця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 22.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21-го червня на Волині у селі Буцинь Старовижівського району чоловік під час застілля до смерті побив дерев’яною палицею 54-річного односельця.

Близько 12 години до Старовижівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Буцинь на подвір’ї одного з місцевих мешканців було виявлено труп 54-річного жителя цього села, – інформує сектор комунікації поліції у Волинській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері 54-річний місцевий житель розпивав спиртні напої зі своїм 32-річним односельцем, котрий під час сварки побив його дерев’яною палицею.

Працівники поліції затримали правопорушника в порядку ст.208 КПК України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від семи до десяти років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер