<

Під час волевиявлення громадян порушень громадського порядку на Волині не допущено

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 26.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Усі виборчі дільниці завершили роботу, триває процес підрахунку голосів.

З початку передвиборного процесу в регіоні та безпосередньо в день волевиявлення громадян до органів внутрішніх справ УМВС України у Волинській області надійшло 107 повідомлень, що пов’язані з порушенням виборчого законодавства. Лише сьогодні,  у день виборів, міліція Волині зафіксувала 30 повідомлень, – повідомляють на сайті правоохоронців.

Найчастіші порушення виборчого законодавства – це недотримання вимог щодо строків агітації, поширення друкованих агітаційних матеріалів без вихідних даних (відсутні реквізити поліграфії: тираж, редактор, номер замовлення та інформація про осіб, відповідальних за випуск), порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів, непрямий підкуп виборців, порушення строків здійснення виборчих процедур виборчими комісіями та порушення вимог щодо оприлюднення рішень, розповсюдженняантиагітаційних матеріалів про кандидатів-опонентів, а також організація виборчої «каруселі» й фотофіксація бюлетенів.

Із 93 повідомлень, що надійшли до правоохоронних органів Волині, 67 розглянуто згідно із Законом України «Про звернення громадян», а відтак за результатами перевірки списано до справи, 4 повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ще 35 повідомлень перебуває на розгляді.

У день виборів на території області порушень громадського порядку не допущено.

Відомості про всі події внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.За всіма зверненнями проводиться перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок