<

Під час шкільної екскурсії на Львівщині загинув школяр, який впав у водоспад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:26 | 3.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
701
/ Коментарі відсутні

У селі Кам’янка Стрийського району Львівської області 2-го червня, об 11:56, загинув учень 6 класу однієї із львівських шкіл.

Про це повідомили в УДСНС у Львівській області, – передають Волинські Новини.

Дитина, перебуваючи біля водоспаду, впала і опинилась під водою. Очевидці викликали рятувальників, проте було вже пізно. Дитина загинула.

«Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою бензопили розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили та за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег, де передали медикам. Медики констатували смерть», – йдеться у повідомленні.

Міський голова Львова Андрій Садовий у фейсбуці уточнив, що затонулий хлопчик – учень 6 класу однієї із шкіл Львова, який поїхав у село Кам’янка на екскурсію.

«Під час екскурсії до с. Кам’янка учень 6 класу львівської школи підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, в наслідок чого отримав травму несумісну з життям», – повідомив міський голова Львова.

На місці працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції № 3 Стрийського районного управління поліції, – інформує пресслужба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, до водоспаду приїхала екскурсійна група у складі 44 учнів однієї із львівських шкіл, 3 вчителів та 2 батьків. Під час фотографування один із школярів, 12-річний хлопець, заліз на каміння, посковзнувся та впав у воду.

На жаль, лікарям не вдалося врятувати хлопчика – він помер до приїзду «швидкої». Тіло дитини скеровано на експертизу, яка має встановити причину смерті.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього).

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер