<

Під час конфлікту викладач СНУ зламав ребро своєму сусіду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 26.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Викладач Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки побив свого сусіда, зламавши йому ребро, оскільки той хотів забрати в нього власний зварювальний апарат.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 5 травня, – пишуть Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 3 травня 2016 року обвинувачений, який, до слова, є викладачем СНУ, перебуваючи на території власної садиби, з мотивів особистих неприязних відносин, з умислом заподіяння тілесних ушкоджень сусіду, який прибув на подвір’я, наніс йому кулаком близько 3 ударів по тулубу, чим спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді закритого перелому VIII-го ребра зліва по задньо-лопатковій лінії, що відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

В судовому засіданні обвинувачений відмовився давати покази, однак свою вину у вчиненні злочину не визнав.

Своєю чергою, потерпілий розповів суду, що прибув до сусіда з метою забрати свій зварювальний апарат, який тимчасово залишив в нього у зв’язку з зварювальними роботами, однак він відмовився віддавати йому цей апарат, мотивуючи це тим, що він належить йому. Також потерпілий показав, що в момент, коли нагнувся, аби забрати апарат, обвинувачений наніс йому удар у спину, пхав у груди та знову наніс удар у спину, а в гаражі наніс йому ще декілька ударів. Разом з тим, потерпілий повідомив, що «швидка» забрала його у лікарню, оскільки у нього було зламане ребро.

Відтак, суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки, однак на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок