<

Під час катання на санчатах обстріляли 11-річного хлопчика у Тернополі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 23.01.2021 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

21-го січня у Тернополі 11-річного хлопчика госпіталізували після того, як під час катання на санчатах поблизу 26 школи його обстріляли, ймовірно, з вогнепальної зброї.

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області.

Медики діагностували у хлопчика множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі пацієнт потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні.

За фактом травмування дитини слідчі розпочали кримінальне провадження за ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).




один коментар
  1. Из текста следует, что ребёнка обстреляли из огнестрельного оружия, есть многочисленные ранения, ребёнку требуется серьёзная операция, которую не взялись проводить в областном центре.
    И дело возбуждено по ст. 296 (хулиганство)!!!
    Все виды огнестрельного и холодного оружия (применение или попытка применить эти предметы в процессе хулиганства всегда является основанием для квалификации деяния по ч. 4 ст. 296 УК – особо злостное). И это как минимум.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа