<

Під час ДТП у Рівненській області загинули матір і 7-річний син

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:38 | 26.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

26-го листопада на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» на Моквинському перехресті у Рівненський області унаслідок ДТП загинули матір із семирічним сином, ще двоє її дітей — 4-річний та 11-річний хлопчики — без свідомості із політравмою перебувають у реанімації.

Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що 30-річна водійка автомобіля «ВАЗ-2107», жителька села Новий Моквин, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі та допустила зіткнення із вантажівкою «Volvo». 

На місці події працювали поліцейські Березнівського відділення та слідчі слідчого управління. Рух на цій ділянці частково ускладнений. 

58-річний сарненчани, водій вантажівки, не постраждав. За зовнішніми ознаками він був тверезий, однак, його доставили до медзакладу для освідування.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчі слідчого управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії та встановлюються усі обставини смертельної ДТП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця