<

Під будинком Порошенка на Київщині сталися сутички: п’ятий президент звернувся до Зеленського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 10.10.2021 / Новини / /
Перегляди
736
/ 1 коментар

У селищі Козин біля будинку народного депутата, п’ятого президента України Петра Порошенка 9-го жовтня відбулися дві акції громадських організацій «із різними поглядами на ситуацію в країні». Між учасниками відбулися сутички.

Про це повідомляє Громадське, посилаючись на поліцію Київщини.

Правоохоронці стверджують, що учасники акції кілька разів намагалися почати штовханину, але її одразу припиняли. А назагал минулося без суттєвих правопорушень. На акції були присутні понад 60 поліцейських і спецпризначенців.

Які саме організації брали участь в акціях і які «різні погляди на ситуацію в країні» вони представляли, поліція не уточнює.

Депутат Київської міської ради Олександр Погребиський оприлюднив відео сутичок (доступне лише за посиланням), на якому група одягнених у чорне людей іде в бік людей у військовій формі (депутат стверджує, що це учасники війни).

Народна депутатка від «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко заявила, що учасники акції намагалися штурмувати будинок Порошенка, а в сутичках і штурмі брали участь неповнолітні, про що повідомили радника-уповноважену з прав дитини Дарину Герасименко.

Крім того, прихильні до Петра Порошенка блогери поширювали інформацію, що учасники мітингу — «тітушки», яким заплатили за участь в акції.

Сам експрезидент та лідер “Євросолідарності” Петро Порошенко в ніч на 10-те жовтня під час спілкування зі своїми прихильниками, що зібралися біля його будинку, пригрозив Офісу президента відповідальністю за сутички, які відбулися в Козині.

За словами п’ятого президента, під його помешкання прибули “російськомовні тітушки, що за гроші готові продати Україну”.




один коментар
  1. Більш правильніше було б написати “п’яНий” президент, а не “п’ятий”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок