<

Петро Порошенко за нові санкції проти Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 17.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

До нього увійдуть ті, хто забезпечує підтримку ЛДНР, а також учасники і організатори виборів в Держдуму РФ в Криму.

Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони України заявив про продовження застосування обмежень і розширення списку санкцій щодо російських компаній і фізичних осіб, які тим чи іншим чином причетні до порушення територіальної цілісності і суверенітету України, повідомляє прес-служба глави держави.

“Обмежувальні заходи, зокрема будуть застосовуватися до підприємств російського військово-промислового комплексу, фінансових установ, що забезпечують підтримку терористичних організацій так званих ЛНР/ДНР, до компаній морських і авіаційних перевезень, які працюють з окупованою частиною України в Криму. Йдеться і про компанії-оператори, судна і літаки, які нахабно порушують українське законодавство, відвідуючи порти, незважаючи на сувору заборону, яку видала Україна”, – сказав Порошенко.

За словами президента, це питання вже опрацьовано в кабінеті міністрів, національному банку, службі безпеки України, інших структурах.

Президент запропонував також доповнити список санкцій особами, які братимуть участь у виборах до Державної думи Росії на території анексованого Криму.

“Нам необхідно домовитися, що ті особи, які будуть оголошені так званими переможцями на незаконних виборах в Держдуму в Криму, які будуть відбуватися 18 вересня, також повинні зайняти гідне місце в списку санкцій”, – сказав Порошенко.

Він нагадав, що “це почесний квиток в клуб санкцій”.

Президент доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Олександру Турчинову доопрацювати список санкцій і включити в нього відповідно – тих, хто буде обраний, членів виборчих комісій, учасників виборчого процесу.




коментарів: 2
  1. Нам і без санкцій дуже добре. Жити все краще та веселіше стає кожного дня)))Життя наше солодке як цукерки липецької фабрики “Рошен”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер