<

Петро Порошенко про важкі президентські будні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:24 | 28.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Не багато хто в світі заздрить українському президенту.

Таку заяву зробив український лідер Петро Порошенко під час зустрічі зі студентами та викладачами Острозької академії, що на Рівненщині, 27-го жовтня, пише УНІАН.

Зокрема студенти запитали, як майбутньому держслужбовцю правильно розставляти пріоритети, щоб збалансовувати робочий час і дозвілля. “Отут буде єдине, в чому я вас розчарую”, – усміхнувся Порошенко і навів приклад свого графіку за 4 доби:

“Я полетів у Норвегію, де ми підписали низку надзвичайно важливих багатосторонніх і двосторонніх документів. Ми закінчили о 2-ій годині ночі, о 4-тій я прилетів у Брюссель, о 8-ій ми мали вже зустріч із президентом Європарламенту, де говорили про безвізовий режим, зустрічалися з керівниками фракцій Європарламенту, які мають забезпечити нам підтримку. Вдень – зустріч з 12-ма керівниками країн-членів Європейського союзу в Маастріхті, ввечері зустріч з генеральним секретарем НАТО… За 4 доби я спав 7 годин”, – сказав президент.

“Я вам скажу чесно: не багато хто в світі заздрить українському президенту. А я цим пишаюся. Я щасливий і гордий бути лідером такої нації”, – додав він.

На думку Порошенка, за три роки українська влада з громадянами здійснили “карколомні зміни” в житті країни. Глава держави також процитував пісню Святослава Вакарчука: “Нам з тобою своє робити: зчепити зуби і далі йти”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця