<

Перспективи розвитку Нововолинська обговорювали з молоддю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 21.05.2018 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

В ДНЗ «Нововолинський Центр професійно-технічної освіти» завідувач сектору з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та грантів Вероніка Сєргєєва та спеціаліст відділу економіки Тетяна Кратюк спільно з головою Тетяною Лопошею та членами Євроклубу «Юність», який працює на базі закладу, провели для учнів відкритий урок на тему «Перспективи розвитку міста Нововолинська».

У матеріалах презентації були висвітлені питання щодо поточного соціально-економічного стану міста та наведені останні результати соціологічного дослідження з питань стратегічного планування міста на найближчі 10 років, яке було проведено спеціалістами відділу економіки виконавчого комітету. Також вели мову про переваги та інвестиційну привабливість нашого міста, – повідомляє сайт міської ради Нововолинська.

Під час дискусії і обговорення теми учні виявили неабияку зацікавленість та активність у викладенні свого бачення міста Нововолинська у найближчому майбутньому та пропонували свої потенційні пріоритети, стратегічні та операційні цілі розвитку.

На завершення уроку учні отримали пам’ятні подарункові набори у вигляді книг та буклетів про розвиток та становлення міста Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа