<

Персонал ресторанів, кафе, магазинів має бути вакцинований: у Львові посилили карантинні заходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:01 | 19.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
241
/ 1 коментар

Міський голова Львова Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» розповів про динаміку поширення коронавірусу в нашому місті та нові обмеження, які починають діяти відсьогодн.

Про це повідомляють на сайті міської ради Львова.

«Субота-неділя не є критичним показником, але все одно динаміка поширення коронавірусу спостерігається негативна. В наших лікарнях збільшується кількість хворих, і ця тенденція має зростаючу динаміку. Так виглядає, що якщо ті дії, які ми відсьогодні вчиняємо в нашому місті, не дадуть результату, то обмеження будуть значно жорсткіші.

Нагадаю, відсьогодні школярі перебувають на канікулах. Також ми достатньо жорстко прописали правила для ресторанів, кафе, магазинів – весь персонал має бути вакцинований. Потрібно ретельно дотримуватись маскового режиму в транспорті, в громадських місцях. Ми переходимо в режим життя з певними обмеженнями, але інших варіантів немає.

Ми маємо по Львову достатньо непоганий резерв «ковідних» ліжкомісць у лікарнях. Станом на сьогодні міські лікарні заняті десь на 52%, але місяць тому була зовсім інша ситуація. Ми готуємось до найгірших ситуацій, але краще, щоб така підготовка була марною», – сказав мер Львова.




один коментар
  1. Не будьте байдужими до цього свавілля,вони не мають права вас примушувати,подавайте на них до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер