<

Перший вирок: за торгівлю в карантин у Києві жінка заплатить 17 тисяч гривень штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 20.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Шевченківський районний суд міста Києва розглянув справа за порушення правил карантину, повідомила пресслужба Шевченківського районного суду.

Судом було встановлено, що жителька міста Києва здійснювала продаж продуктів харчування з рук у невстановленому місці, чим допустила порушення санітарно-протиепідемічних правил у період дії карантину, повідомляє Конкурент.

За результатами розгляду справи, жінку визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративний штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Шевченківський районний суд міста Києва у зв’язку з виниклими питаннями повідомляє, що накладений розмір адміністративного штрафу у справі про порушення правил щодо карантину людей є мінімальним згідно законодавства.

Окрім того, Шевченківський районний суд міста Києва притягнув до відповідальності особу, яка не відноситься до соціально незахищеної верстви населення, не є особою похилого віку та здійснювала торгівлю фруктами та овочами в значній кількості.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа