<

Перші результати демобілізації волинських бійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 27.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

18 березня стартував процес демобілізації військовослужбовців із Збройних сил України. Бійці, які перебували у зоні АТО протягом року, повертаються на ротацію додому.

Управління соціального захисту населення пропонує демобілізованим бійцям психологічну, соціальну та юридичну допомогу. Адже військові, які повертаються з АТО, окрім поранень часто мають психологічні проблеми із здоров’ям, – пише Громадське.Волинь

«Демобілізація – це процес звільнення з військової служби. Ніякого особливого статусу вона немає. Той, хто був призваний з роботи, він має право повернутись на неї. Гарантії, які були закладені законодавством,вони залишаються», – заявив начальник відділення комплектування Луцького ОМВК Олександр Фурман.

Директор  Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк зазначив, що четверо демобілізованих бійців звернулись в центр з проханням допомогти з пошуком роботи.

«На сьогодні чотири демобілізовані особи звернулись у центр з проханням знайти роботу. Двоє з них поки що хочуть відпочити, один виявив бажання зайнятись власним бізнесом. Ще один активно шукає роботу менеджера», – заявив Неймарк.

«Якщо брати момент медичної реабілітації, то  тут є проблема фінансового характеру. Всі ці хлопці, які потребують допомоги, все це впирається в гроші. Так, як зараз досить суттєво обмежена фінансова частина, де медицина не може підтримати належним чином, то це може обурити хлопців»,  – додав Неймарк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця