<

Перевдягнувся у жіночий одяг: у Львові чоловік намагався розбестити 7-річну школярку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 22.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
370
/ Коментарі відсутні

В одній із львівських шкіл невідомий чоловік, перевдягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет, де перебувала другокласниця. Поліція закидає йому спробу вчинити розпусні дії щодо школярки.

Про інцидент правоохоронцям розповіла мати семирічної учениці другого класу однієї з львівських шкіл, йдеться у повідомленні поліції Львівської області.

За її словами, невідомий чоловік у жіночому одязі, зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька, та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Наразі проводиться досудове розслідування. До нього залучили оперативників кримінальної поліції усіх територіальних підрозділів, а також – карного розшуку поліції Львівщини.

Всіх, хто може допомогти встановити особу зловмисника та місце його перебування, поліцейські просять звернутися на лінію 102 або зв’язатись зі співробітниками поліції у будь-який інший зручний спосіб. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа