<

Перетнули рекордну позначку: Україна завоювала шість медалей за шостий день Дефлімпіади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 9.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
69
/ Коментарі відсутні

Збірна України продовжує лідирувати на Дефлімпіаді-2021 – мультиспортивних іграх серед людей із порушенням слуху, що тривають у бразильському Кашіас-ду-Сулі.

За шостий день змагань “синьо-жовті” здобули шість медалей у трьох видах спорту: по дві золоті, срібні та бронзові, повідомляє Суспільне Спорт.

Таким чином Україна перетнула позначку в 30 золотих медалей, покращивши національний рекорд до 31 нагороди. Зокрема, команда завоювала титул у спортивному орієнтуванні, де стала найкращою в змішаній естафеті у спринті.

Також на “бронзову” сходинку в кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки з 10 метрів піднялася українська мікст-пара Олександра Костика та Віолети Ликової.

Найбільше медалей за шостий день Україна виборола в плаванні, де має ще чотири нагороди: одне “золото”, два “срібла” та одну “бронзу”. Причому на дистанції 200 метрів брасом на п’єдестал піднялися одразу двоє українців: Олексій Коломієць посів перше місце, а Владислав Гриценко – друге.

З “бронзою” завершила змагання з плавання комплексним стилем на 400 м Аніта Махник. А жіноча команда стала віцечемпіонкою в естафеті 4х100 м комплексом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа