<

Переселенці на Волині незаконно отримали допомогу у розмірі 1 600 000 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 28.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Фінансовий аудит соціальної допомоги для тимчасово переміщених осіб у 2016-му році показав порушення, які стосувалися неправомірної виплати адресної допомоги, яка, подекуди, сягали десятків тисяч гривень.

Про це йшлося під час колегії облдержадміністрації 27-го січня, – пише сайт “Волинські новини”.

«Порушення виявили під час надання адресної допомоги для тимчасово переміщених осіб на оплату комунальних послуг, на виплату субсидій в управліннях соцзахисту. Ці порушення призвели до втрат на загальну суму понад 1 600 000 гривень. Зокрема, це сталося через те, що переміщені особи давали недостовірну інформацію про наявність власного житла чи значного депозита в банку», – відзвітував заступник начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області Віктор Гальчук.

Також він навів приклад, коли громадянка, маючи донецьку прописку, оформила статус внутрішньо переміщеної особи та отримала адресну допомогу в сумі 14 000 гривень. Втім, як виявилося, що ця пані постійно проживає на території області з 2009-го року й працює в медзакладі.

Інший вмпадок, коли жінка мала в банку депозит, який у більше ніж 10 разів перевищував прожитковий мінімум, але претендувала на соціальну допомогу й, приховавши особисті дані, отримала одноразову виплату на суму більше 25 тисяч гривень.

Матеріали справи передали правоохоронцям.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер