<

Переселенець з Донбасу поглумився над могилою Героя “Небесної сотні”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 16.08.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Переселенець з Горлівки Донецької області поглумився над могилою Героя “Небесної сотні” Василя Мойсея в Луцьку Волинської області.

Горлівчанин, за його словами, «наводив порядок на меморіалі» – розкидав вінки, розбив лампадки і зняв хрест. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, – повідомляє прес-служба УМВС.

— За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України. Слідство здійснює Луцький міський відділ міліції. Завдяки вжитим заходам особа, яка вчинила правопорушення, встановлена: це – 32-річний чоловік. У нього вилучено речові докази. Свою провину він визнає повністю », – повідомив Петро Шпига.

Як виявилося, чоловік вже був судимий в Росії. Приїхав до Луцька з Горлівки, без постійного місця проживання і роботи. Зараз зі зловмисником проводять необхідні слідчі дії. За те, що поглумився над пам’яттю героя “Небесної сотні” йому загрожує покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця