<

«Перерізане горло»: у Львові знайдений мертвим екс-глава «Правого сектору»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 18.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Львівський активіст, екс-глава «Правого сектора» області 53-річний Ігор Коцюруба раптово помер 16-го грудня.

Обставини смерті залишаються до кінця не з’ясованими, оскільки поліція, ґрунтуючись на телефонному дзвінку очевидця, стверджує про спробу самогубства. Зате близькі друзі активіста припускають, що мова йде про вбивство, повідомляє Zaxid.net.

16 грудня о 13:10 на оперативну лінію 102 в поліцію від очевидця події надійшло повідомлення про те, що людина в місті Червоноград намагається покінчити життя самогубством… Особа чоловіка встановлена – ним виявився 53-річний львів’янин, від отриманих тілесних ушкоджень він помер в лікарні”, – йдеться в повідомленні поліції, поширеному 17-го грудня.

У повідомленні поліції не вказано прізвище загиблого, але прес-секретар Нацполіції підтвердила ЗМІ, що йдеться про відомого львівського активіста Ігоря Коцюрубу. За фактом смерті 53-річного активіста відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК.

Варто зауважити, що поліція завжди відкриває провадження у цій статті, навіть у разі самогубства. Як правило, після підтвердження факту самогубства такі провадження просто закривають. 

Тим часом з’явилися припущення, що Коцюруба був убитий. Про це повідомили відразу кілька знайомих Коцюруби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа