<

Перекриття волинських доріг зменшить надходження на їх ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 9.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Директор Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка поділився своїми думками про перекриття волинських автошляхів.

“Сподіваюсь це прочитають мої ковельські знайомі, друзі, родичі хто перекриває дороги. НЕмаю ніяких інших претензій бо люди таки мають право на протест АЛЕ прошу вислухати. Нікого не засуджую. Вважаю те що робилося 10тки років на тому заводі справжньою бідою і т.д.

В минулому році із-за протестів перекриття доріг, блокування митниці, зміни керівництва ми втратили орієнтовно 250 млн грн. надходжень на дороги. Транспорт рушив через Львівську митницю, Рівненську. І львівяни взяли рекордні 800 млн в 2016 році.

Налаштовували митницю на нормальну роботу після того довго і нудно. Тепер хтось дав ідею перекрити дороги. І треба ж так перекрити щоб знову взути митницю. Щоб на волинь перестали йти кошти на дороги. А це останній рік експерименту. Не буде доріг просто.

ПРОПОНУЮ ПРОПУСКАТИ ФУРИ І ТО НЕГАЙНО І відразу ДАТИ В ПРЕСУ В Т.Ч. ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКУ ЩО ВАНТАЖІВКИ ВИ БУДЕТЕ ПРОПУСКАТИ.”, – написав пан Мирка на своїй сторінці у фейсбук.




коментарів: 2
  1. Нехай тоді цей Іван хоч пару днів посидить біля тих туш та понюхає це все, тоді будемо говорити про дохід митниці, а так він носом не розуміє про ситуацію.

  2. У Б..ля про які він дороги згадує… чи то про кишенькові мільйони! Напевно останнє найболючіше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер