<

Перекрили виїзди з Донецької області через порушення карантину у Святогірській лаврі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 22.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Через порушення карантину в Свято-Успенській Святогірській лаврі (УПЦ МП), що на Донеччині, в’їзди та виїзди з області закриті.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко під час наради голів ОДА з керівником Офісу президента, – передає Українська Правда.

“Було до 350 осіб. Це внутрішньо переміщені особи з окупованих територій, які мешкають на території лаври, а також прихожани. Поліція відповідним чином відреагувала”, – заявив Кириленко.

Він також доповів про ситуацію у Свято-Успенській Святогірській лаврі, де напередодні, під час великодніх богослужінь відбулося порушення карантинних заходів, зокрема скупчення людей без засобів індивідуального захисту.

За словами голови Донецької ОДА, згідно з наказом командувача ООС, в’їзди та виїзди з області закриті. Правоохоронці встановлюють усіх осіб, які перебували в лаврі під час богослужіння, з метою недопущення їхнього виїзду з регіону та для подальшого проходження цими людьми обсервації в межах певної території.

Під час святкування Великодня поліція зафіксувала 19 порушень карантину загалом по Україні, в п’ятьох випадках поліція порушила кримінальні справи — 4 на Донеччині та 1 на Тернопільщині.

Зокрема йдеться про допущення великого скупчення людей у Святогірській лаврі, що у Донецькій області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер